Vakmanschap uit Nederland.

In onze fabriek in IJsselstein produceren wij met een team enthousiaste vakmensen de mooiste producten. Wij gebruiken daarvoor hoogwaardig beukenhout, plaatmateriaal en koudschuim.

Van de eenvoudige lunchroom tot de meest luxe hotel foyer, wij weten overal raad mee.

Heeft u al een compleet plan of nog geen enkel idee? Wij helpen u graag met vrijblijvende inspiratie, mogelijkheden en een passende offerte.  

Waarom Meubelmaatwerk Company

Wij werken samen met architecten, inrichters, stylisten maar ook de zelfstandig ondernemer is bij ons welkom. Partnership staat bij ons hoog in het vaandel.

Daarbij staan wij voor heldere communicatie, korte lijnen en persoonlijke aandacht. Kernwaarde: meedenken, ontzorgen, afspraken stipt nakomen en het leveren van perfect vakmanschap in maatwerk. Door het gebruik van de beste materialen geven wij u 10 jaar garantie op de constructie.

Bij ons heeft u de keuze uit vele collecties meubelstofferingen van gerenommeerde merken.

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Vestigingen

Bereikbaar voor heel  Nederland

In 1994 zijn de oprichters van Meubel Maatwerk Company samen begonnen met meubels maken,  in 2004 zijn ze verhuist naar IJsselstein.

Wat begon als samen banken maken in een hoekje van een loods, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een fabriek en showroom van 950 m2 met 10 man personeel. Tot de dag van vandaag zitten we hier nog steeds.

In 2018 hebben we een tweede vestiging geopend in Hengelo. Hiermee hopen we beter bereikbaar te zijn voor het noorden en oosten van Nederland.

Showroom Hengelo

Showroom Hengelo
Havenkade 16 7553 GN Hengelo Read More
Showroom Hengelo

Vestiging IJsselstein

Vestiging Ijsselstein
Ambachtsweg 5a 3401MK IJsselstein Read More
Showroom IJsselstein